Dobio milione na lotu, pa kupio kuću pored Ronaldove

On je najsretniji čovjek na svijetu

Dobio milione na lotu, pa kupio kuću pored Ronaldove

E. Čaušević

Španski mediji danas su objavili zanimljivu priču koju su nazvali "Najsretniji čovjek na svijetu".

Naime, jedan Kinez koji živi već nekoliko godina u Madridu prije nekoliko sedmica dobio je na lotu nevjerovatnih 137 miliona eura. Njega su u ovoj priči nazvali Javi koji je proglašen najsretnijim čovjekom na svijetu.

Javi je veliki navijač Real Madrida, te fan Cristiana Ronalda. U svojoj arhivi imao je mnoge dresove portugalskog igrača koji je njegov idol. Nakon što je dobio 137 miliona eura odlučio je sebi ostvariti životni san.

Nakon samo nekoliko dana Javi je kupio kuću do Cristiana Ronalda i sada mu je prvi komšija. On je rođen u Zhejiangu u Kini, a sada živi odmah pored Ronalda. Prije ovoga radio je kao pomoć u jednom restoranu u Madridu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi