Dobitnici poklon paketa Zlatna džezva!

Čestitke sretnim dobitnicima

Dobitnici poklon paketa Zlatna džezva!

Sponzorski tekst

U prethodnom periodu posjetioci portala www.SportSport.ba  imali  su priliku da dobiju 5 poklon paketa kompanije Vispak – Zlatna.

Na koji način ste mogli osvojiti jedan od 5 paketa? Jednostavno. Tačnim odgovorom na postavljeno pitanje: „Da li će u prijateljskoj nogometnoj utakmici između Albanije i BiH oba tima postići gol?“

Ponuđeni odgovori su bili:
a)DA
b)NE
c)BEZ GOLOVA

Svi oni koji su pratili ovu utakmicu znaju da je ista završena pobjedom reprezentacije BiH sa 2:1 te je tačan odgovor bio a) DA.

Svi oni koji su ponudili tačan odgovor ušli su u izvlačenje koje je obavljeno 29.03.2017. godine, dan nakon odigrane utakmice, te je partner projekta, Zlatna džezva nasumičnim odabirom izvukao 5 najsretnijih čitatelja koji su ponudili tačan odgovor.

Najsretnije će kontaktirati iz kompanije Vispak kako bi se dogovorili oko načina preuzimanja osvojenih nagrada. 

Ovim putem redakcija portala www.SportSport.ba se pridružuje partneru projekta, Zlatnoj džezvi, te čestita sretnim dobitnicima na osvojenim paketima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi