Dobitnici ulaznica za film Inferno

SportSport.ba i Con film nagrađuju

Dobitnici ulaznica za film Inferno

Sponzorski tekst

SportSport.ba i Con film nagradili su troje čitatelja sa po dvije ulaznice za film Inferno koji se prikazuje u multiplexu Cinema City u Sarajevo.

Odziv za nagradnu igru je bio zaista veliki, a troje najsretnijih je osvojilo ulaznice za prvi vikend prikazivanja filma Inferno su osvojili:

Cinema City - Sarajevo

23.10.

za termin 17:30 sati - 2 ulaznice - Emir Tucaković

 24.10.

za termin 15:00 sati - 2 ulaznice- Ismar Alibašić

za termin 17:30 sati - 2 ulaznice - Džana Agić

SportSport.ba i Con film se zahvaljuju svim čitateljima na učešću u nagradnoj igri.

Ovog mjeseca dvostruki oskarovac Ron Howard („Genijalni um“) i dvostruki oskarovac Tom Hanks („Philadelphia“, „Forrest Gump“) ponovno udružuju snage i donose nam  INFERNO – treću filmsku adaptaciju super-uspješnog literarnog predloška autora Dana Browna koji je čak 11 sedmica proveo na prvom mjestu bestselera New York Timesa, a prema nekim procjenama do danas je prodano više od 6 miliona primjeraka knjige u svijetu. Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi ičega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog ličnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo...

Uz Toma Hanksa u avanturističkom spektaklu INFERNO glavne uloge su ostvarili Felicity Jones (nominirana za Oscara za film „Teorija svega“; „Ratovi zvijezda: Rogue One“), Irrfan Khan („Milijunaš s ulice“, „Pijev život“), Omar Sy („Nedodirljivi“, „Jurski svijet“), Sidse Babett Knudsen (TV-serija „Borgen“) i Ben Foster („Posljednji preživjeli“, „Warcraft“). Film se snimao na stvarnim lokacijama u Firenci, Veneciji, Budimpešti i Istanbulu gdje će radnja filma gledatelje i odvesti. S obzirom na povratak dobro nam poznatog dvojca reditelja i glavnog glumca (Howard i Hanks) kojima se ovaj put pridružuje snažna međunarodna glumačka postava s razlogom je očekivati da nas očekuje još uzbudljiviji i intrigantniji nastavak ovog mega-popularnog filmskog serijala čija su prva dva nastavka na svjetskim kino blagajnama zaradila preko 1,2 milijarde dolara. Avanturistički spektakl INFERNO u BH kina stiže 20. oktobra paralelno sa otvaranjem na američkim i svjetskim kino blagajnama u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH. Od prije par dana je krenula i pretprodaja ulaznica za prvu sedmicu prikazivanja u multipleksima Cinema City u Sarajevu, Palas u Banja Luci, Ekran u Zenici te kinu Kaleidoskop u Tuzli, a ovaj sigurni filmski hit će se od naredne sedmice prikazivati i u kinima u Prijedoru, Višegradu, Bijeljini, Brčkom i Busovači.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi