Dok je tata pozirao, sin udario protivnika u međunožje
Foto: Screenshot

Nevjerovatne scene na vaganju boksera

Dok je tata pozirao, sin udario protivnika u međunožje

Britanski bokser Billy Joe Saunders će sutra odmjeriti snage s Amerikancem Williejem Monroeom, a današnje vaganje dva boksera obilježila je zaista bizarna situacija.

Dok su dva boksera pozirala uoči vaganja, sedmogodišnji Saundersov sin, Stevie, je prišao Monroeu i udario ga šakom u "nezgodno" mjesto, da bi potom zbunjenog Amerikanca pokušao udariti i nogom.

Sunders je, za to vrijeme, stajao kao da se ništa nije desilo, te je nastavio pokazivati svoje bicepse okupljenim fotografima.

Nakon vaganja, Saunders je stao u odbranu svog sina, pa je na Twitteru uputio zanimljivu poruku.

"Moj sin je naučen da, kada ga napoznata osoba dodirne, udari u samoodbrani i počne bježati", napisao je Saunders očigledno aludirajući na činjenicu da je Monroe malog Stevieja dotakao po glavi.


Meč između Saundersa, neporaženog šampiona u srednjoj kategoriji, po WBO verziji, i američkog boksera Willieja Monroea je zakazan za sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi