Doktor tužio Neymara i dobio slučaj

Mora mu platiti oko 25.000 dolara

Doktor tužio Neymara i dobio slučaj

E. Čaušević
Teme:

Fudbaler Barcelone, Neymar, ovih dana ponovo se nalazi u centru pažnje brazilskih medija.

Brazilski fudbaler ponovo ima problema sa zakonom, odnosno izgubio je još jednu bitku na sudu. Brazilski mediji objavili su danas da je Neymar izgubio slučaj sa jednim brazilskim doktorom koji je bio prisutan na rođenju njegovog sina Davi Lucce.

Davi Lucca rodio se 2011. godine, a Neymar je tada angažovao najbolje brazilske doktore kako bi sve prošlo u najboljem redu. Ipak, nekoliko mjeseci nakon toga oglasio Herbert Kramer koji je tvrdio da mu Neymar nije platio obećani novac.

Igrač Barcelone tvrdio je da je ispunio svoje dužnosti prema doktoru pa je na kraju ovaj slučaj otišao na sud. Nakon nekoliko godina sud je presudio u korist doktora, te će Neymar na njegov račun morati uplatiti oko 25.000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi