Dopuni za siću i produži priču

GO! mreža ti pruža neograničene razgovore

Dopuni za siću i produži priču

Sponzorski tekst

GO! mreža ti pruža neograničene razgovore za 0 KM/min i dopune već od 1 KM.

Septembarska GO! promotivna ponuda omogućiće ti mnoštvo neodoljivih stvari. Od sada račun možeš dopuniti iznosom od samo 1 KM, a razgovori unutar GO! mreže su nula KM/min (uz cijenu uspostave poziva od 0,06 KM).

To nije sve, jer smo za tebe spremili i najbolju ponudu za mobilno surfovanje u cijeloj BiH. Ako ne možeš bez mobilnog interneta na svom pametnom uređaju, odaberi opciju od 1 GB koja košta 1 KM i traje 24 sata.

Za 3 KM možeš kupiti 2 GB u trajanju od 7 dana, a ako ti je i to malo, odluči se za 3 GB, koje ćeš platiti 10 KM i moći trošiti 30 dana.

Opcije aktiviraj jednostavnim pozivanjem GO! menija *777#. Sve cijene su navedene sa PDV-om. Za više informacija besplatno pozovi GO! korisničku podršku putem broja 067 177 7777.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi