Doživio tri teroristička napada u nekoliko dana

Jason Denayer, igrač Galatasaraya

Doživio tri teroristička napada u nekoliko dana

M. Šljivak

Jason Denayer, defanzivac turskog Galatasaraya, doživio je tri teroristička napada u nekoliko dana.

Sve je počelo 13. marta. Njegov tim je gostovao u Ankari kod Genčlerbirligija i nakon meča je u blizini stadiona eksplodirala auto-bomba

Šest dana kasnije novi teroristički napad dogodio se u Turskoj. Istanbul je bio meta, a Denayer je ponovo bio u blizini, a zbog ovog napada je odgođen derbi Galatasaray - Fenerbahče.

Zatim je ovaj fudbaler dobio poziv reprezentacije Belgije. Kada je stigao na okupljanje, novi teroristički napad izveden je u Briselu, pa je ovaj fudbaler zaista proživio nevjerovatne stvari u nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije