Doživjeti, ne samo gledati - Neprocjenjivo!

Zlatni sponzor SFF

Doživjeti, ne samo gledati - Neprocjenjivo!

Sponzorski tekst

Mastercard, koji je po treći put zlatni sponzor Sarajevo Film Festivala, vodi korisnike Mastercard i Maestro kartica, koji kupuju u Bingu, na ovaj prestižni događaj.

23. Sarajevo Film Festival održava se od 11. do 18. Avgusta 2017, a ove godine će dva korisnika Mastercard ili Maestro kartica iz Bosne i Hercegovine proći crvenim tepihom pored brojnih filmskih zvijezda i filmskih stvaralaca.

Mastercard je pripremio ovo neprocjenjivo iskustvo za dva korisnika kartica, koji kartična plaćanja obavljaju svojim Mastercard ili Maestro karticama u BINGO prodavnicama širom Bosne i Hercegovine u periodu od 1. do 30. jula. Za učestvovanje u ovoj nagradnoj kampanji, korisnici se trebaju registrovati na web stranici www.bingotuzla.ba/mastercard i unijeti nekoliko podataka o njihovoj kupovini, bez obzira na iznos: ime, adresu, kontakt, ime banke, samo prvih 6 cifara kartice (potvrđujući brend kartice i banku koja ju je izdala) i šifru autorizacije sa slipa, kojeg treba zadržati radi provjere identiteta prilikom preuzimanja nagrada. Pobjednici će biti izabrani 6. avgusta.

Dva sretna dobitnika osvojiti će zvjezdani vikend koji podrazumijeva neprocjenjivo iskustvo Sarajevo Film Festivala, uključujući dva noćenja u hotelu sa 5* u Sarajevu za dvije osobe, kao i poklon karticu za kupovinu, frizerske i make-up usluge. Pobjednici će imati na raspolaganju automobil i vozača koji će ih odvesti na Festival, gdje će proći crvenim tepihom i gledati film u otvorenom kinu. VIP večer završava zabavom sa filmskim zvijezdama, koje već tradicionalno dolaze na ovaj relevantni Festival. Također, obezbjeđene su dodatne nagrade - još četiri vlasnika Mastercard i Maestro kartica će dobiti tablet uređaj.

Izražavajući zadovoljstvo što je Mastercard treći put partner Sarajevo Film Festivala, Amir Trokić, Account Manager za BiH u kompaniji Mastercard, rekao je: "Naša kompanija svakodnevno radi na poboljšanju iskustava - od bržeg, pouzdanijeg i sigurnijeg plaćanja do uvođenja inovacija u poslovanje kako bi vlasnicima kartica priuštili jedinstvena iznenađenja. Naša zajednička kampanja sa maloprodajnim lancem BINGO je izvrsna prilika iznenadimo naše klijente neprocenjivim iskustvom i zahvalimo na lojalnosti. Nadam se da će naši korisnici kartica, ljubitelji filma, uživati u prilici da dožive Sarajevo Film Festival kao prave filmske zvijezde.”

„Drugu godinu za redom Bingo i Mastercard nagrađuju svoje vjerne kupce nezaboravnim i nesvakidašnjim iskustvom.  Drago nam je što zajednički možemo omogućiti kupcima da osvoje nagradu i da se barem tokom ovog filmskog festivala osjećaju kao filmske zvijezde, jer to i zaslužuju“, izjavila je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Bingo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi