Dragić se uvjerio da još postoje pošteni ljudi

Od šoka do pozitivnog iznenađenja

Dragić se uvjerio da još postoje pošteni ljudi

NBA košarkaš Goran Dragić osjetio je na svojoj koži da još uvijek postoje pošteni ljudi.

Dragić je tokom ljetovanja u Hrvatskoj, tačnije u Murteru izgubio novčanik, ali on je pronađen i veoma brzo vraćen NBA košarkašu.

Novčanik je pronašao sezonski komunalni radnik Marin Pirija, a tamo se nalazila gomila kreditnih kartica, velika količina gotovine i osobni dokumenti, ali sve to je vraćeno Dragiću.

Slovenski košarkaš je novčanik dobio kada se komunalnom radniku završila smjena, a Dragić je u znak zahvalnosti ostavio kovertu s novcem i broj telefona.

Komunalni radnik Marin Pirija izašao je kasnije sa svojom porodicom na večeru sa Dragićem, a njegov sin dobio je loptu s potpisom popularnog košarkaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi