Drama u Džekinoj vili nakon meča Sassuolo - Roma

Na meti pljačkaša

Drama u Džekinoj vili nakon meča Sassuolo - Roma

E. Škorić

Vila Edina Džeke u Rimu je opljačkana nakon odigrane utakmice Sassuolo - Roma.

Edin Džeko je hit u Italiji. Bh. napadač je s dva nova gola došao do brojke od 10 golova u Seriji A i trenutno je prvi strijelac kluba. I nakon što je Edin obavljao svoju 'dužnost', provalnici su ušli u njegovu vilu iste večeri, piše Gazzetta dello Sport.

Amra Silajdžić, Edinova supruga, bila je u vili s djecom, te je pozvala policiju nakon što je čula buku. Srećom, provlanici su odnijeli svega 500 eura i jednu dizajnersku torbu.

Policija istražuje slučaj, a ovo nije prvi put da su igrači Rome na meti pljačkaša. Isto se desilo i Radji Nainggolanu, također u Casal Paloccu, gdje je i Edinova vila. Tad je Belgijancu ukradeno stotine hiljada eura. Nekadašnji Romini igrači Menez, Juan, Gervinho i Doumbia prolazili su iste probleme, dok je Mexesu ukraden automobil u kojem se nalazila njegova kćerkica 2008. godine.

Nekoliko mjeseci kasnije, pronađena je kćerkica nedaleko od kuće. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi