Dubioza kolektiv snimila pjesmu za Jusufa Nurkića

Bosnian Beast from Wild, Wild East

Dubioza kolektiv snimila pjesmu za Jusufa Nurkića

Najpopularniji bh. bend Dubioza kolektiv snimio je kratku pjesmu koju je posvetio Jusufu Nurkiću, trenutno najboljem bh. košarkašu koji briljira u dresu Portland Trail Blazersa.

"He came from Bosnia, from Wild, Wild East, he's got the game, we call him Bosnian Beast", stihovi su ove simpatične pjesme koja je za kratko vrijeme postala popularna na društvenim mrežama.

Članovi Dubioze kolektiv su na ovaj način odgovorili Jusufu Nurkiću, koji je u Portlandu 'naručio' njihovu pjesmu da mu svira u dvorani kada postigne koš.

"Nurk Fever" se širi, a u nastavku poslušajte kako zvuči novi Dubiozin hit.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi