Džekina Amra u centru pažnje italijanskih medija

Džekina Amra u centru pažnje italijanskih medija

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko, karijeru bi mogao nastaviti u Romi.

Iako prva runda pregovora između čelnika Rome i Cityja nije urodila plodom, Džekin dolazak u rimsku ekipu je još uvijek izvjestan.

Trener Rome jako želi našeg napadača, pa će se po posljednjim informacijama iz Italije pregovori dva kluba uskoro nastaviti.

Dolasku Dijamanta u Italiju obradovali su se i tamošnji mediji, koji su se u posljednje vrijeme mnogo raspisali i o djevojci našeg reprezentativca, Amri Silajdžić.

Rijetko koji medij u Italiji u posljednjih nekoliko dana nije pisao o Amri, koja bi ukoliko Džeko pređe u Romu, mogla puniti naslovnice italijanskih medija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.