Džeko se družio sa fudbalerima Intera

U društvu sa Jovetićem i Perišićem

Džeko se družio sa fudbalerima Intera

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko ove sezone ne pruža partije u Romi koje su se od njega očekivale i sve se više govori o njegovom odlasku iz Rima.

Bh. kapiten sinoć je postavio zanimljivu fotografiju na Instagram profilu. Džeko se u Rimu družio sa fudbalerima Intera Stevanom Jovetićem i Ivanom Perišićem.

Inter večeras na Olimpicu igra protiv Lazija, pa je Džeko iskoristio priliku da posjeti svog nekadašnjeg saigrača iz Manchester Cityja.

Prema pisanju medija u Italiji nije nemoguće da ovi igrači naredne godine budu saigrači s obzirom da je Inter pokazao interes za Džeku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi