Džumhur otkrio čime ga je zavela atraktivna Dejana

Zaljubljen do ušiju

Džumhur otkrio čime ga je zavela atraktivna Dejana

O. Lekić

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur u ljubavnoj je vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković. 

Damir i Dejana su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a da je Sarajlija "do ušiju" zaljubljen u svoju novu djevojku svjedoče uostalom i brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

O svojoj novoj ljubavi Damir je govorio za list Azra, otkrivši, između ostalog, čime ga je Dejana najviše očarala. 

"Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Beogradu i poslije toga smo se dugo vremena intenzivno dopisivali. Nakon nekoliko susreta i mnogo dopisivanja uspio sam da je osvojim. Zaista uživamo i jako smo sretni", kazao je naš teniser, dodavši:

"Čime me je očarala? Prije svega me privukla njena ljepota i elegancija, a zatim njen stil, jedinstvenost i iskrenost u svemu." 

Na pitanje kako najradije provode vrijeme kada su zajedno, odgovorio je:

"Pokušavamo da uživamo u svakom trenutku kada smo zajedno. Gdje god bili i šta god radili, trudimo se da se još više zbližimo. Kada može, prati me na turnire i pruža mi ogromnu podršku, a ja to znam da cijenim", riječi su Džumhura. 

Dejana je inače rođena u Beogradu 9. oktobra 1992. godine. Njen otac Radomir je poznati advokat koji trenutno obavlja funkciju srbijanskog ambasadora u Republici Kongo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi