Džumhurova djevojka ne može da se odluči između četiri slike

Privlači pažnju na Instagramu

Džumhurova djevojka ne može da se odluči između četiri slike

O. Lekić

Najbolji bh. teniser je odnedavno u vezi sa atraktivnom manekenkom iz Srbije Dejanom Živković, a njihova veza privlači sve veću pažnju.

Zahvaljujući vezi sa Damirom, Dejana se sve češće pojavljuje i u bh. medijima i tabloidima, a svakako da svima daje i povoda da bude u centru pažnje.

Tako je srbijanska manekenka na Instagramu objavila četiri slične fotografije jer nije mogla da se odluči koju da izabere.

"Kad ne možeš da se odlučis za jednu sliku #weddingstory", piše u opisu fotografija koje su brzo dobile veliki broj lajkova.

Inače, Dejanu Živković na Instagramu prati čak 116.000 korisnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi