EA Sport nagradio Džeku: Dijamant ima novu ocjenu na FIFA-i

Poboljšana ocjena za Džeku

EA Sport nagradio Džeku: Dijamant ima novu ocjenu na FIFA-i

EA Sport je izbacio novi update kada su u pitanju ocjene fudbalera na popularnoj video igrici FIFA 17.

Stotine fudbalera sada imaju novu ocjenu, a među onima koji su dobili promjenjenu ocjenu u odnosu na prošli put su i Gonzalo Higuain te Edin Džeko. Njih dvojica vode mrtvu trku za najboljeg strijelca Serije A, pa je bio red od EA Sporta da im poboljša ocjenu.

Upravo to se i dogodilo. Napadač Rome i reprezentacije BiH do sada je imao ocjenu 80, a na novoj verziji imat će ocjenu 81. Podsjetimo da je on do sada, baš kao i Higuain postigao 19 golova u Seriji A ove sezone.

Upravo takav napredak ostvario je i napadač Juventusa Gonzalo Higuain. On je do sada imao ocjenu 88, ali mu je ona poboljšana i sada je na 89. Najveći napredak od fudbalera iz Italije doživio je Interov Roberto Gagliardini koji je do sada imao ocjenu 61, a sada ima 75. Također, Icardi je doživio napredak od dvije ocjene i sada ima 84 umjesto 82 koliko je imao do sada. Mertens sada ima 85, umjesto 83, a po ocjenu više dobili su Insigne, Perišić i Nainggolan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi