Eastmond objavio program rehabilitacije, Wenger razočaran

Otkrivene povjerljive informacije

Eastmond objavio program rehabilitacije, Wenger razočaran

A. Haznadarević
Teme:

Veznjak Arsenala Craig Eastmond rizikovao je da izazove veliki bijes menadžera Arsenea Wengera, nakon što je objavio povjerljive informacije svog plana oporavka.

Francuski stručnjak je još prošle sedmice bio bijesan na svoje igrače nakon što se u javnosti pojavila lista novčanih dugova, koje su igrači napravili zbog kašnjenja na treninge. Međutim, prijetnje igračima očigledno nisu imale efekta.

 

Ovoga puta, Eastmond je na svom službenom Twitter profilu objavio kompletan plan rehabilitacije od povrede, koji je prilično povjerljiv s obzirom na to da ostalim klubovima otkriva detaljne principe rada ljekarske službe Topnika.

 

 

Wenger je sve ovo prokomentarisao riječima: "To je više razočaravajuće nego uznemirujuće. Frustrira zbog toga osjećam da nemam pravo na privatnost u svlačionici. Oba igrača i ostali službenici kluba su upozoreni da budu pažljiviji i da paze da informacije ne izlaze na taj način", zaključio je.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.