Edin Džeko čeka rođenje sina

Otkrio radosnu vijest

Edin Džeko čeka rođenje sina

Najbolji bh. napadač Edin Džeko uskoro će po drugi put postati otac.

Nakon što je prošle godine dobio kćerku Unu, Edin će za nekoliko mjeseci dobiti i drugo dijete. Kako je otkrio u emisiji 'Nogometna gospoda', njegova supruga Amra se nalazi u šestom mjesecu trudnoće i uskoro će na svijet donijeti dječaka.

"Moja supruga je već u šestom mjesecu trudnoće i dobit ćemo sina. Vi ste prvi saznali ovu vijest", saopštio je Edin Džeko.

Tako su potvrđene špekulacije od prije nekoliko sedmica, koje sretni par nije želio komentarisati sve do jučer kada je kapiten naše reprezentacije odlučio prvi put progovoriti o tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi