Edin Džeko postao otac po prvi put

"Naša princeza Una je stigla"

Edin Džeko postao otac po prvi put

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko postao je otac po prvi put, objavili su brojni italijanski mediji. 

Džeko je već duže vrijeme u sretnoj ljubavnoj vezi sa lijepom manekenkom Amrom Silajdžić, a krajem 2015. godine u medijima je objavljena i njihova zajednička fotografija na kojoj se vidi da je dijete sve bliže rođenju.

Jedan od razloga zbog kojeg je Džeko propustio utakmicu sa Sassuolom svakako je i rođenje kćerke, a da je sve prošlo u najboljem redu potvrđuje i fotografija koju je njegova Amra objavila na društvenoj mreži Instagram. 

"Naša princeza Una je stigla", napisano je uz priloženu fotografiju.

Nema sumnje da je našem kapitenu pao kamen sa srca i uvjereni smo da će u narednom periodu pružati sve bolje partije. Čestitamo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije