Eksplozivna brzina na terenu – CR7

Eksplozivna brzina na terenu – CR7

Sponzorski tekst

Osamnaestogodišnji, mladi Cristiano Ronaldo je 12. avgusta stigao u Mančester i pridružio se novom timu u Engleskoj. 

Očekivao je da će i u novom klubu nastaviti da nosi broj koji je nosio i u prethodnom klubu, ali je njegov menadžer imao drugu ideju. „Alex Ferguson mi je rekao: „Slušaj, želim da nosiš broj 7.“ Bio sam iznenađen, jer sam znao ko je nosio broj 7“. 

Ronaldo je brzo pokazao da je vrijedan broja koji mu je dodijeljen.

„To je bio početak moje uspješne fudbalske karijere„ rekao je Ronaldo “Unaprijedio sam ne samo svoje vještine, nego i svoje tijelo“

Za pet godina, koliko sam bio tamo, savladao sam umjetnost fudbala - Cristiano Ronaldo -

Ronaldo je doprinio osvajanju tri titule Lige šampiona i zbog toga je dobio titulu nabolji igrač na svijetu, 2008. godine. 

„Za pet godina, koliko sam bio tamo, savladao sam umjetnost fudbala. Zajedno smo postigli mnogo toga. To je bio san za mene“ kaže Ronaldo.

Turbulentne i uspješne godine su bila inspiracija za kreiranje nove Chapter 4: Forged for Greatness kopačke. Inspiracija za dizajn gornjšta je boja vrelog gvožđa koja je ugrađena u samu liniju kopačke.

Crvena i narandžasta boja se prelivaju u donjem dijelu kopačke. Logo CR7 je pozicioniran na unutrašnjosti kopačke, sa jasno naglašenim brojem 7.

Novi CR7 Mercurial model je dostupan u Sport Life prodavnici u SCC-u u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi