Energopetrol i holdina predstavili nova Class Plus goriva

Nova generacija goriva

Energopetrol i holdina predstavili nova Class Plus goriva

E. Ganibegović

Energopetrol i Holdina predstavili su novu generaciju goriva sa poboljšanom formulom aditiva. Nova Class Plus goriva imaju dokazano povoljan učinak na motore s unutarnjim izgaranjem. Predstavljajući nova goriva, započela je i Class Plus kampanja koja će trajati mjesec dana, u sklopu koje će kupcima biti prezentirane performanse i prednosti upotrebe Class Plus goriva.

“Sa ponosom predstavljamo novu generaciju Class Plus goriva, te ovim potezom učvršćujemo lidersku poziciju na tržištu BiH. Naš cilj je pružiti krajnjem kupcu goriva vrhunske kvalitete, te da na našim maloprodajnim mjestima kupci imaju priliku dobiti proizvod i uslugu na visokoj razini, sukladno njihovim zahtjevima. Povjerenje kupaca će zasigurno brzo opravdati brojne prednosti korištenja novih Class Plus goriva koja uklanjaju naslage, štite motor, te poboljšavaju radne osobine automobila. Sa novim Class Plus gorivom, naši kupci mogu bezbrižno voziti, a brigu o kvaliteti goriva prepustiti nama”, istakao je Ante Aralica, direktor Holdine i Energopetrola.

Nova goriva, BMB 95 Class Plus, BMB 98 Class Plus i Dizel Class Plus, koja u potpunosti zadovoljavaju europske standarde EN 228 za benzin i EN 590 za dizel bit će dostupna na svim INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima, a također su u ponudi na svim INA partner benzinskim stanicama.

Neki od najvažnijih efekata aditiva Class Plus goriva su: čiste motor i odmah odstranjuju naslage te tako održavaju motor čistim, poboljšavaju sagorijevanje goriva i radne značajke motora, stvaraju zaštitni film na metalnim površinama pomažući spriječiti koroziju kritičnih komponenta sustava goriva, smanjuju trenje između pokretnih dijelova motora zbog povećane mazivosti, povećavaju snagu i trajnost motora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi