Englezi fascinirani Holtbyjevom tetovažom

Tetovaža u spomen preminulog prijatelja

Englezi fascinirani Holtbyjevom tetovažom

E. Škorić

Lewis Holtby će na ljeto pojačati redove Tottenhama, a engleski mediji fascinirani su njegovom tetovažom.

Daily Mail piše kako će se dolaskom u Tottenham Holtby pridružiti skupini premierligaških igrača s velikim tetovažama.

 

Mladi njemački reprezentativac ima tetovažu na desnoj ruci, koju je istetovirao u spomen na svog bliskog prijatelja Thomasa Noacka, koga je smrt zadesila u švicarskim planinama prošle godine.

 

Na desnoj ruci mladog Nijemca ispisani su stihovi brazilskog tekstopisca Paula Coelha: "Ratnik svjetlosti zna da – u tišini njegovog srca – postoji neki red koji ga usmjerava".

 

"To je bio omiljen citat mog prijatelja. Također ima veliko značenje i za mene. Kad sam "out", ovaj citat me usmjeri na pravi put. Njegova smrt je veliki šok za mene", kazao je Holtby.

 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.