Erika propjevala: Ronaldo je gad, gledao me kao objekt

Medijima pokazala i poruke

Erika propjevala: Ronaldo je gad, gledao me kao objekt

O. Lekić

Vlasnica najbolje stražnjice na svijetu Erika Canella ponovo diže prašinu. 

Erika, koja je prošle godine u Brazilu postala Miss Bum Bum, izazvala je pažnju nakon što je otkrila da ju je Cristiano Ronaldo zvao na spoj, a kako bi potvrdila priču, medijima je poslala screenshotove poruka na Whatsappu. 

Atraktivna 20-godišnjakinja je otkrila da ju je Ronaldo najprije pozvao kod sebe.

"Poslao mi je poruku kako bi se ispričao što je noć prije dok smo se dopisivali zaspao. Pitao me je zatim želim li vidjeti njegovu kuću", ispričala je Erika.

Portugalac je poslao i automobil koji je trebao pokupiti Eriku, međutim došlo je do komplikacija. 

"Kasnila sam i to ga je jako razljutilo. Bio je jako bezobrazan, što mi se nije svidjelo, a rekao je i kako ima malo vremena jer ima druge obaveze. Odmah sam mu dala do znanja da nisam djevojka za 15 minuta ili pola sata i otišla u hotel. Htjela sam izaći s njim van, no on je na mene gledao kao na objekt", dodala je Erika, prenosi Mirror. 

Ronaldo se na Erikine izjave još uvijek nije oglasio, a pitanje je kako će na sve reagovati Goergina Rodriguez s kojom je Portugalac već neko vrijeme u ljubavnoj vezi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi