Fanovi Cristiana Ronalda bijesni na UEFA-u zbog Twittera

Čestitali Messiju rođendan

Fanovi Cristiana Ronalda bijesni na UEFA-u zbog Twittera

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, Lionel Messi, danas slavi svoj 30. rođendan, a čestitku je dobio i od zvanične Facebook stranice Lige prvaka.

UEFA-ina Liga prvaka je preko svoje Twitter stranice odlučila čestitati rođendan Lionelu Messiju, a nisu ni slutili da će njihov status izazvati ljutnju kod fanova Cristiana Ronalda.

Na zvaničnom profilu Lige prvaka piše "Sretan 30. rođendan Lionelu Messiju. Najbolji ikada?", navodi se u ovom Twitter statusu zvaničnog profila Lige prvaka.

Fanovi portugalskog igrača su mahom odlučili komentarisati ovaj status, te poručiti da je Ronaldo najbolji fudbaler svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi