Federera i Mirku nismo vidjeli nikad u boljem izdanju

Naprosto su sijali

Federera i Mirku nismo vidjeli nikad u boljem izdanju

Švicarski teniser Roger Federer i njegova supruga Mirka sijali su na vjenčanju Pippe Middlenton. 

Sestra vojvotkinje od Camridgea jučer je izgovorila sudbonosno "da" multimilioneru Jamesu Matthewsu, a vjenčanje koje je održano u selu Englefield, zapadno od Londona, nije moglo proći bez slavnog para. 

Roger i Mirka su bili na listi zvanica i na vjenčanju su naprosto sijali. Teniser je oduševio prisutne svojim izgledom, noseći uglađen smoking, dok se njegova supruga istakla otmjenom kombinacijom u boji šampanjca. 

Glamurozna svadbena ceremonija pripremana je mjesecima unazad i trenutno je tema broj jedan u britanskim medijima. Osim Federera i njegove supruge, među zvanicama su bile i brojne kraljevske porodice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi