Fićo ode u zaborav, Dončić nabavio "zvijer"

Počastio se automobilom

Fićo ode u zaborav, Dončić nabavio "zvijer"

E. Škorić

Slovenački košarkaš Luka Dončić oprostio se od Fiće, sada se počastio novim automobilom.

Dončić je sa Slovenijom osvojio Evropsko prvenstvo i ovog nadarenog košarkaša Real Madrida danas su pune naslovnice svih evropskih novina, pa je sve vezano za njega i njegov život nekako zanimljivo.

A zanimljiva je i ona priča kada je za 18. rođendan na poklon dobio crvenog Fiću kojeg je vozao po Ljubljani. Međutim, sada je ipak došlo vrijeme da sam sebe nagradi skupocjenim automobilom, pa je kupio Porsche Panameru.

Automobil od 90 hiljada eura plijenio je pažnju svih onih koji su ga mogli primijetiti na ljubljanskim putevima. Luksuzni automobil dobio je ponosnog vlasnika, a Fićo će ostati negdje garažiran i Luku će podsjećat da mu je to prvi ozbiljniji poklon u životu i da je, na dan kada ga je dobio, proslavio punoljetstvo.

Nema sumnje da će ovaj mladi košarkaš uživati u vožnji u svom novom Porscheu, koji ima svu potrebnu opremu i koji izgleda baš elegantno i luksuzno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi