FIFA 18 pomjera granice, no Kolašinca su opet zaboravili

Nisu sredili njegov izgled

FIFA 18 pomjera granice, no Kolašinca su opet zaboravili

E. Škorić

FIFA 18 je objavila novi update s kojim je poboljšano 58 faca u igrici.

Nova inačica FIFA-e za cilj ima da igrače predstavi u što realnijem izdanju, pa su iz EA Sports objavili dodatak sa 58 promijenjenih faca nogometaša.

Novi izgled dobio je Neymar, potom David Silva, Raheem Sterling, golman Tottenhama Hugo Lloris, Ricardo Quaresma, Sebastian Giovinco i mnogi drugi.

EA-ov tim za skeniranje lica putuje po svijetu i uzima stvarne izglede igrača, pa je igranje postao pravi doživljaj. Uostalom, možda ste već imali priliku da se uvjerite u sve čari nogomoeta koje pruža FIFA 18.

Nažalost, EA Sports je opet zaboravio da "sredi" Seada Kolašinca, koji na ovoj igri ne liči na sebe, a sjetili su se poboljšati izgled igračima niželigaša poput Rotherhama...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi