Football Manager 2016: 10 promjena koje mora sadržavati

Najčešći zahtjevi igrača

Football Manager 2016: 10 promjena koje mora sadržavati

A. Haznadarević

Uz simulacije fudbalskih utakmica, kojima Konami i EA Sports gospodare već decenijama unazad sa svojim PES-om i FIFA-om, Football Manager spada među najpopularnije igre sa tematikom "divne igre" na Planeti. Ipak, ta čuveno nazvana "divna igra" na simulacijama često i ne bude baš tako divna, a sve zbog određenih propusta. 

Napredniji ljubitelji fudbala, koji se odlučuju za igranje slavnog Football Managera i preuzmu tako virtuelne uloge Arsenea Wengera, Josea Mourinha i drugih majstora strategije, ujedinjeni su u žalbama na starije verzije, te pod obaveznim zahtijevaju popravljanje sljedećih 10 segmenata.

1/11 Kreni

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.