For the Hunters: Noć koja je oduševila

Nezaboravan događaj

For the Hunters: Noć koja je oduševila

Sponzorski tekst

Na Somersby Bridgeu, lokaciji Sarajevo Film Festivala za dobre zabave, održana je još jedna For the Hunters noć. 

Davidoff, svjetski sinonim prestižnog kvaliteta, je priredio nezaboravan događaj za sve one koji znaju svoj cilj i žele ga postići. Među uzvanicima bile su mnoge ličnosti iz javnog, medijskog i poslovnog svijeta.

For the Hunters odražava prestižni karakter za one koji se ne zaustavljaju i koji znaju napasti kada za to dođe trenutak. Stoga je Davidoff uvijek posvećen vrhunskom kvalitetu kojeg isporučuje. 

U ugodnom druženju gosti su mogli uživati u jedinstvenoj atmosferi koja se ogledala u magiji uspjeha bez egoizma, ubjedljivosti bez tvrdoglavosti i strasti bez opsesije.

Ovo je bila još jedna Davidoff zabava za koju je vladao veliki interes među onima koji su tražili drugačiji doživljaj u festivalskoj noći i tražila se pozivnica više.

Svi prisutni su mogli uživati i u izvedbi poznatog regionalnog benda „Sevdah Baby“ koji su atraktivnim nastupom osvježili ovu prestižnu noć.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti