Fotografija govori sve: Vulgarna provokacija RvP za Tošića

Ne smiruju se strasti

Fotografija govori sve: Vulgarna provokacija RvP za Tošića

Jučerašnji derbi Bešiktaša i Fenerbahčea je u potpunosti obilježio sukob Duška Tošića i Robina Van Persieja, u kojem je deblji kraj izvukao srbijanski fudbaler iako to nije zaslužio.

Krajem prvog poluvremena desio se incident u kojem su se našla dvojica fudbalera. Van Persie je u trku udario Tošića, koji je završio na travi nakon čega se podigao i nasrnuo na Holanđanina. Iskusni napadač je odglumio udarac u glavu a Tošiću je pokazan crveni karton.


Na terenu je nastao pravi haos. Tošić je bio bijesan a saigrači su ga čuvali da ne napravi još veću glupost, a za to vrijeme je Van Persie nastavljao sa provokacijama čemu najbolje svjedoči fotografija koja je jutros osvanula na internetu.

Dok je trajao sukob, Van Persie je napravio veoma vulgaran potez i gestikulacijom rukama uz blagi osmijeh dodatno isprovocirao Tošića, ali i sve ostale fudbalere Bešiktaša.

Vrijedi dodati da je Van Persie svojim pogotkom i odlučio gradski derbi i donio svom Fenerbahčeu prolaz u četvrtfinale Kupa Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi