Fotografija na Instagramu koštala Terryja 400.000 eura
Foto: EPA

Sada će više paziti

Fotografija na Instagramu koštala Terryja 400.000 eura

Bivši engleski reprezentativac John Terry je na ružan način naučio novu lekciju glede objavljivanja fotografija na društvenim mrežama. 

Sadašnji član Aston Ville se, poput brojnih zvijezda, želio pohvaliti lijepim trenucima odmora sa suprugom na Alpama, no nije znao da  će zbog fotografije ostati bez skupocjenih predmeta vrijednih oko 400 hiljada eura. 

Objavom na Instagramu, Terry je praktično najavio lopovima "čist zrak", odnosno da u njegovoj vili u Oxshottu u Surreyu, nema zapravo nikoga. Svjesni toga lopovi su sa sjekirama upali u Terryjev dom i satima preturali po njegovim stvarima, a akciju su završili vrijednim plijenom.

Najviše su se zadržali u spavaćoj sobi, gdje je Terryjeva supruga Tony držala kolekciju najskupljih torbica poznatih modnih dizajnera, te potpisano prvo izdanje Harryja Pottera vrijedno oko 20 hiljada. 

Cijeli slučaj se dogodio još u februaru ove godine, ali britanski mediji su to saznali tek sad jer je uhapšenim lopovima počelo suđenje za pljačku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti