Fotografija Raiole i Ibre izazvala erupciju na Instagramu
Foto: EPA

Zanimljiva fotografija

Fotografija Raiole i Ibre izazvala erupciju na Instagramu

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović polako se oporavlja od teške povrede koljena koju je zaradio u dresu Manchester Uniteda pred kraj sezone.

Ibra se za sada odlično oporavlja. Na terenu bismo ga mogli vidjeti ranije od očekivanog, ali se još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Spominje se mogućnost da se čak i vrati u Manchester United, a nema sumnje da poznati menadžer Mino Raiola uveliko radi na novom transferu.

Druženje poznatog menadžera s Ibrom preraslo je u veliko prijateljstvo. Posljednjih dana Raiola i Zlatan su često viđeni zajedno, a jedna fotografija je izazvala pravu pomamu na Instagramu.

Slika govori više od hiljadu riječi...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi