Fotografije ruske teniserke su poslastica za muške oči

Miami gori...

Fotografije ruske teniserke su poslastica za muške oči

O. Lekić

Ruska teniserka Alisa Rudenko 'pripreme' za ovogodišnji Masters u Miamiju obavlja na plaži. 

Zanosna Alisa je, kao i većina teniserki, sjajnu klimu na Floridi odlučila iskoristiti da se osunča, a njezin odlazak na plažu nije ostao neprimijećen. 

Ona je na društvenim mrežama objavila seksipilne 'fotke' sa plaže i omogućila tako obožavateljima da gledaju njeno tijelo u bikiniju na plaži. Muškarcima, očekivano, nije dugo trebalo da uz lajkove ostave i pregršt komplimenata. 

U proteklom periodu Alisa je igrala pretežno juniorske turnire, međutim nema sumnje da će uskoro biti veoma poznata kada se pojavi na velikoj sceni. Ma kako da bude igrala... 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi