Francesco Totti otkrio detalje iz spavaće sobe

Progovorio o svojoj privatnosti

Francesco Totti otkrio detalje iz spavaće sobe

O. Lekić

Franscesco Totti je jučer po treći put postao otac, a u vrijeme dok je čekao da se porodi njegova lijepa supruga Ilary Blasi pojavile su se u javnosti njihove snimke iz italijanske televizijske emisije.  

Popularni par je odlučio govoriti o svojoj privatnosti, tačnije o 'pikanterijama' iz kreveta, a čini se da Franscescu i Ilary nije bilo jednostavno pričati baš o svemu. 

"Uvijek ja preuzmem inicijativu u krevetu. Mogao bih to raditi baš svaki dan", kazao je Totti i potom odgovorio na pitanje ko je onaj kojeg boli često glava?

"Ona, svaki dan. To je rečenica koja navečer nikada ne izostane", kaže Totti, na čiji odgovor se supruga Ilary nije mogla prestati smijati. 

Totti je otkrio da sa Ilary spava tri puta sedmično, a njegova supruga je potom ohrabrila i s riječima da "nikada nije podbacio u krevetu", ali je i priznala da su "tek nakon rođenja djece imali seks dosta rjeđe."

Voditelja emisije je interesovalo i šta Totti kaže o Cassanu, koji je u svojoj autobiografskoj knjizi otkrio da je spavao s više od 600 žena. Totti je kratko odgovorio: "Ko je on, Batman možda?"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi