Frend tarifne opcije upotpunjuju ovo ljeto

Frend tarifne opcije upotpunjuju ovo ljeto

Sponzorski tekst

Ovoga ljeta, iz m:tel-a vam stižu veoma korisne i, što je najvažnije, povoljne tarifne opcije. Prepaid (FREND) korisnici ovog ljeta uživaju u fantastičnim povoljnostima besplatnih razgovora, slanja SMS-ova i mobilnog interneta. Kako ova primamljiva ljetna ponuda tarifnih opcija važi do kraja avgusta, vrijeme je da vas podsjetimo šta to sve možete iskoristiti.

Za sve one koji vrijeme često provode na društvenim mrežama, razmjenjuju fotografije, statuse, šeruju video linkove idealan izbor je ljetna m:tel Frend Super Net tarifna opcija.  Zahvaljujući ovoj tarifnoj opciji po cijeni od 5,5 KM dobijate 1,5 GB mobilnog interneta koji možete koristiti do 30 dana, a aktivirate ga jednostavno, pozivom besplatnog koda *103*9#.

Za one koji vole noćne izlaske i vikende provode sa društvom u diskoteci ili u ljetnim baštama na otvorenom, te se nakon toga vole dopisivati sa društvom do duboko u noć, preporučujemo tarifnu opciju „Ludi provod“ dostupnu putem koda *103*7#. Sa ovom tarifnom opcijom namijenjenoj „noćnim pticama“, po cijeni od 2 KM možete neograničeno razgovarati unutar m:tel mobilne mreže i slati SMS-ove prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova.

A, ako vam sve ovo nije dovoljno, tu je i tarifna opcija „Happy Hour“, uz koju za samo 1 KM možete neograničeno razgovarati unutar m:tel mobilne mreže u periodu od 15.00 do 16.00 časova, kada god to poželite. ,,Happy Hour” se aktivira uz pomoć koda *103*1#, a u okviru tog sata možete neograničeno slati SMS-ove prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite Frend stranicu m:tel-a na frend.mtel.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.