Frenkie i Who See u zajedničkom singlu "Daj Ga Na Gas“

Tuborg Open - Isprati priču, isprati beat!

Frenkie i Who See u zajedničkom singlu "Daj Ga Na Gas“

Sponzorski tekst

U okviru jedinstvene i uzbudljive muzičke kampanje pod nazivom Tuborg Open, najaktivniji i najaktuelniji reperi u regionu Frenkie i dvojac Who See prvi put su ostvarili saradnju i predstavljaju zajednički singl "Daj Ga Na Gas”. 

Zvanična promocija održana je sinoć u Beogradu, u klubu Barutana, a spot koji je sinoć u ponoć uploadovan na Tuborg youtube kanal ima već više od 14 000 pregleda. 

Poznati reperi izbacili su singl radeći na jedinstvenom Tuborg Beat-u koji je kreirao svjetski poznati producentski trio Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire) i ispričali su svoju priču.

Do saradnje je došlo zahvaljujući upravo Tuborg Open kampanji u okviru koje su brojni izvođači širom svijeta dobili jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoriste Tuborg Beat i pretvore ga u nove lokalne, regionalne a možda i svjetske hitove. U ulozi producenta i ambasadora projekta je Đorđe Miljenović a.k.a. Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima iz regiona – Sara Jo, Frenkie i Who See, zadužen za stvaranje tri regionalna singla u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg Beat. 

Singl "Daj Ga Na Gas” je energetska bomba u modernom rep stilu, gdje se prepliću agresivni vokali i zarazna melodija, dok je singl "Samo Ti“, mlade pop zvijezde u usponu, Sare Jo iz Srbije, osvježavajuća ljetnja pop himna o zaljubljivanju. U nastavku kampanje Đorđe Miljenović sa svojim novim bendom preuzeti će Alternative Rock beat za kreiranje trećeg singla. 

A s obzirom da se broj pregleda na Tuborg youtube kanalu, prvog zajedničkog singla poznatog bh. repera Frenkia i crnogorskog rep dvojca Who See, "Daj Ga Na Gas” nastavlja vrtoglavo povećavati iz sata u sat, vjerujemo kako je već stvoren regionalni hit, kojeg će, uskoro, bh. publika imati priliku poslušati i uživo! 

Poslušaj "Daj Ga Na Gas

Poslušaj "Samo Ti“ 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi