Fudbaler PSG-a uhapšen jer je pucao na prolaznika iz puške

Policija pregledala snimke

Fudbaler PSG-a uhapšen jer je pucao na prolaznika iz puške

Teme:

Mladi fudbaler PSG-a Odsonne Edouard uhapšen je zbog sumnje da je iz vazdušne puške pucao na prolaznika iz automobila u pokretu, saopštili su francuski mediji.

Edouard, koji ove sezone nastupa za Toulouse kao posuđen igrač, dospio je u centar skandala i priveden je u policiju zbog velikog incidenta, a prolaznik je navodno pogođen u glavu.

Policija je pregledala snimke okolnih kamera i utvrdila da je pucano iz njegovog automobila, a Edouard se brani riječima da nije bio u svom automobilu, kojeg je ranije pozajmio prijatelju.

Epilog drame se tek čeka, a vrijedi istaći da će ovaj skandal biti veliki korak unazad za 19-godišnjeg fudbalera koji je prošao sve omladinske selekcije Francuske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi