Fudbalera skupo koštala noć u hotelu s novinarkom

U centru skandala

Fudbalera skupo koštala noć u hotelu s novinarkom

O. Lekić

Fudbaler Alan Pulido (26), koji je do prošle sezone nosio dres grčkog Olympiakosa, nalazi se u centru skandala u rodnom Meksiku. 

Pulido je nakon svađe sa svojom djevojkom htio sebi da da oduška, pa je, kako su objavili meksički mediji,  potrošio 50.000 pezeta (oko 5.000 KM) na noć s novinarkom Grette Duran.

Reprezentativac Meksika je u sitnim satima viđen kako sa atraktivnom Grette ulazi u hotel, koji je poznat po švaleraciji i izdavanjima soba za jednu noć. 

Ovoj meksičkoj novinarki nisu strane afere s poznatim ličnostima. Nedavno je priznala kako je spavala s jednim poznatim meksičkim pjevačem nedugo nakon njegovog koncerta. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi