Gdje je zvijezdi Premier lige bila pamet kada je varao Ruby?

Ljubavnica sve otkrila

Gdje je zvijezdi Premier lige bila pamet kada je varao Ruby?

O. Lekić

Dele Alli dospio je na naslovnice tabloida jer je prevario svoju atraktivnu djevojku Ruby Mae. 

Fudbaler Tottenhama je izrastao u pravu zvijezdu i na fudbalskom planu mu je sve savršeno u detalj, a da je uspješan i u ljubavi govori i to što je već neko vrijeme u vezi sa zanosnom Ruby Mae.

Iako bi sasvim sigurno mnogi muškarci poželjeli da je imaju, Alliju to ne znači ništa i navodno ju je prevario sa stanovitom i za njegov svijet, anonimnom Sharnom Fogarty. Sve se odvijalo nakon što je on proslavio 21. rođendan. 

Sharna je detalje ispričala svojoj frizerki, koja je potom to prenijela jednom prijatelju, a on je cijelu priču otkrio engleskim medijima.

"Dele me je nazvao dobrom djevojkom. Sjajno smo se družili, a poslije nekoliko pića smo se i mazili. Bila je to lijepa noć", ispričala je Sharna. 

Očito Alli nije mogao odoljeti čarima druge ljepotice. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi