Gerrardov poklon kćerci izazvao brojne kontroverze

Mnogi ga osuđuju

Gerrardov poklon kćerci izazvao brojne kontroverze

Poklon koji je Steven Gerrard kupio svojoj kćerci Lourdes tema je koja je okupirala medije s Otoka. 

Legendarni engleski nogometaš je svoju mezimicu je za šesti rođendan odlučio iznenaditi originalnim poklonom vrijednim više od hiljadu i pol funti, tačnije sa iPadom ukrašenim 18-karatnim zlatom. 

Fotografiju poklona Gerrard je objavio i na društvenim mrežama, a ispod iste mogli su se vidjeti različiti komentari. Mnogi su nekadašnjem igraču Liverpoola zamjerili, smatrajući kako je dar ekstravagantan za djevojčicu od šest godina, no bilo je i onih koji su stali u njegovu odbranu. 

"I ja bih učinio isto da imam novac"; "Za svoj novac ima pravo raditi što hoće"; "Ni na koji način nije nikome naštetio", samo su neki od komentara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi