Giggs i Neville zajedno pokreću biznis u Manchesteru

Otvaraju noćni klub

Giggs i Neville zajedno pokreću biznis u Manchesteru

E. Čaušević

Ryan Giggs i Gary Neville odlučili su pokrenuti novi biznis u Manchesteru koji je iznenadio mnoge.

Nekadašnji dvojac Manchester Uniteda poznat je po svom dobrom prijateljstvu, a ovaj put odlučili su pokrenuti zajedno i biznis. Naime, Giggs i Neville će uskoro otvoriti noćni klub u Manchesteru u sklopu poznatog lanca Makihi.

Giggs i Neville nisu poznati kao ljubitelji noćnog života pa je ovaj potez dodatno iznenađenje za englesku javnost. Njihov noćni klub bit će u jednom luksuznom hotelu u Manchesteru.

"Ryan i Gary su već nekoliko mjeseci u dogovorima sa Mahikijem. Oni vjeruju da će novi noćni klub donijeti nešto novo Manchesteru, te bolju zabavu za sve one koji odluče da posjete ovaj klub", otkrio je prijatelj nekadašnjih igrača Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi