Gnusne uvrede za Nurkića zbog objave o Ratku Mladiću

Napadi iz Srbije i RS

Gnusne uvrede za Nurkića zbog objave o Ratku Mladiću

M. Šljivak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić pretrpio je žestoke uvrede iz Srbije nakon objava na društvenim mrežama.

Centar Portlanda je pred suđenje ratnom zločincu Ratku Mladiću objavio na Instagramu.

"Razočarenje je veliko, teško je podnijeti svu tu bol. Svijet je godinama samo gledao našu patnju, često i okretao glavu, a ovoliko čekanje na sudjenje i presudu još jedno je poniženje za žrtve... Kakva god presuda da bude, monstrum neće dobiti ono što zaslužuje... Ali, ne brini, čeka te kabur i sudenje kakvo zaslužuješ", napisao je Nurkić, nakon čega su uslijedile žestoke uvrede iz Srbije.

Nurkiću su upućene zaista gnusne psovke, primitivne uvrede i poručeno mu je da se ne pojavljuje u Srbiji.

Na sve uvrede je bh. centar odgovorio još jednom porukom. Tomu je donijelo nove uvrede, ali očigledno da Nurkić primitivcima ne daje previše značaja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi