Golf "sedmica", auto ikona koja nikada ne izlazi iz mode

Do novog Golfa uz uštedu od 8.000 KM

Golf "sedmica", auto ikona koja nikada ne izlazi iz mode

Sponzorski tekst

"Golf City. Kralj klase se vratio u novom ruhu."

Ovo je moto pod kojim je Porsche BH, uvoznik za Volkswagen vozila u BiH, pokrenuo najnoviju akcijsku kampanju za model Golf. Kupci će biti u prilici doći do novog Volkswagen Golfa uz do sada najprivlačniju cjenovnu ponudu sa uštedom od 8.000 KM i gratis redovne servise do 75.000 km.

"Odlučili smo se u ovoj kampanji kupcima približiti ponudu benzinskih agregata Volkswagena, zbog čega je kreirana posebna ponuda za Golf 1.0l TSI motor po najboljoj cijeni do sada – 29.235 KM do registracije.  Navedena cijena važi za pravna lica, a za fizička lica cijena iznosi 31.319. KM do registracije. 

Volkswagenovi TSI benzinski motori s turbo punjenjem savršena su kombinacija snage i štedljivosti. U skladu sa svjetskim trendom downsizing-a, najmoderniji benzinski motori su zadržali istu snagu kao i prethodnici, ali uz znatno smanjenu potrošnju goriva, te kultivisan i uravnotežen rad.“, izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer za Volkswagen putnička vozila, te dodao da kupovinom Volkswagen Golfa ostvarujete ne samo uštedu od 8.000 KM, već i gratis redovne servise vozila do 75.000 km u saradnji sa Porsche Leasingom. 

Golf je automobilska ikona koja nikada ne izlazi iz mode, a bit će raspoloživa i u dizelskoj izvedbi: Golf City 1.6l TDI za 31.800 KM do registracije za pravna lica. 

Akcija vrijedi do 31.12.2017. godine ili do isteka zaliha.

Posjetite Volkswagen prodajne salone, informirajte se i odaberite svoj Golf City.

Više informacija na sllijedećem linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije