Golman Zvezde će istetovirati lik Prosinečkog na tijelu

Golman Zvezde će istetovirati lik Prosinečkog na tijelu

M. Šljivak

Golman Crvene zvezde Boban Bajković najavio je kako će istetovirati lik bivšeg trenera tima Roberta prosinečkog iz zahvalnosti za sve što je ovaj učinio za njega.

"Ispunit ću što sam obećao. Robiju sam zahvalan do groba jer da nije bilo njega i ove uprave tko zna što bi se dogodilo sa mnom. Osjećam manju bol zbog ranijih tetovaža, ali čim se smiri napravit ću ono što sam lani najavio. Za njega na mom tijelu mora biti mjesta. On je zaista preokrenuo moju karijeru", rekao je Bajković.

Ovaj 27-godišnji golman ima na svom tijelu zista veliki broj tetovaža, a Prosinečkog će kako je najavio istetovirati što prije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.