Grčki mediji pokušali namjestiti Modriću aferu sa manekenkom

Schildenfeld morao da reaguje i objasni sve

Grčki mediji pokušali namjestiti Modriću aferu sa manekenkom

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske bez većih problema plasirala se na Svjetsko prvenstvo nakon baraža protiv Grčke.

Vatreni su lakše od očekivanog uspjeli da dođu do Mundijala protiv selekcije Grčke koja nije birala sredstva kako bi unijela probleme u protivnički tabor. Nakon što se sve završilo grčki mediji su objavili da su igrači Hrvatske odlučili u jednom od restorana proslaviti pobjedu.

No, nisu se tu zaustavili jer su "slučajno" objavili da je u njihovom društvu bila i grčka manekenka Ria Tsiga, koja je navodno bila Modrićeva "gošća". Ipak, nakon ove objave oglasio se još jedan reprezentativac Hrvatske, Gordon Schildenfeld, koji je poručio da je to bila njegova žena, a ne neka manekenka.

"Upravo sam vidio ovaj članak i moram reći da je ovo apsolutna laž. Uvaliti ovako nekoga u probleme bez porovjere informacija nije normalno. Žena koja sjedi na slici do mene je moja žena, a ne Ria Tsiga kao što oni pišu. Zato dragi novinari morate se izviniti Riji što ste je uvalili negdje gdje nikad nije bila", napisao je Schildenfeld.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi