Grudi supruge bivšoj zvijezdi Liverpoola pronašle angažman

Pennant je pravi sretnik

Grudi supruge bivšoj zvijezdi Liverpoola pronašle angažman

E. Škorić

Bivši igrač Arsenala i Liverpoola Jermaine Pennant skrasio se u sedmoj ligi.

Pennant je nekad bio velika nada u Engleskoj, ali danas igra za Billericay Town, ekipu koja nastupa u sedmoj ligi. 

Ova priča je odjeknula u Engleskoj, ali iza nje je zanimljiva pozadina. Naime, transfer je ostvaren prvenstveno zbog Alice Goodwin, igračeve supruge.

Ova starleta je oduševila rukovodice Billericaya, pa su oni odlučili da svojim seksipilom ljepotica pomogne u reklamiranju kluba. Penant će zaraditi 150.000 funti u narednoj godini, a za to treba da se zahvali supruzi, koja će s njim biti u blizini kluba.

Njen posao će biti da svojom pojavom promoviše sedmoligaša i ne sumnjamo da će ovaj klub u narednom periodu značajno narasti u tom pogledu. Još dodajmo da je svojevremeno nosila titulu najboljih grudi u Velikoj Britaniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi