Hajrovićev stajling je hit, a i Džeko je dao svoj komentar

"A, moj Izete..."

Hajrovićev stajling je hit, a i Džeko je dao svoj komentar

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović naprosto je izdominirao sa posljednjom fotografijom koju je objavio na Instagramu.

Fudbaler Werdera je svojim fanovima predstavio specijalnu kreaciju Louis Vuittona, kojem se i zahvalio u opisu, a njegov stajling je izazvao opštu ludnicu u komentarima.

Izetovi pratioci na ovoj društvenoj mreži su se u velikoj većini našalili na račun bh. fudbalera, neki su ga i pohvalili, a fotografiju je komentarisao čak i Edin Džeko koji je kratko napisao: "A, moj Izete", uz smajli koji se smije.

Hajrović je brzo odgovorio Džeki s komentarom: "Šta je? Nije dobro?", dok je razmijenio i pokoji komentar sa Miralemom Pjanićem.

 

Kažu da se o ukusima se ne raspravlja, a i niko od nas nije modni guru, ali jednostavno ne možemo a da ne kažemo da je Hajrovićev stajling, najblaže rečeno, izuzetno neobičan.

Izete, legendo!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi