Harry Redknapp operisao rak bešike, priznao da je zabrinut
Foto: EPA

Teški dani za proslavljenog trenera

Harry Redknapp operisao rak bešike, priznao da je zabrinut

Proslavljeni engleski trener Harry Redknapp prošao je pravu životnu dramu nakon što je ustanovljeno da ima rak bešike.

Prema pisanju BBC-a, Redknappu je uspješno operisan i otklonjen tumor, a iskusni stručnjak je nakon operacije priznao da je prvi put u životu bio ozbiljno zabrinut.

"Mogao sam to da osjetim u svom tijeli i znao sam da nešto nije u redu. Ovo je prvi put u životu da sam s razlogom bio zabrinut za svoje zdravlje", rekao je Redknapp.

Trener Birmingham Cityja je dodao i to da su analize pokazale da tumor nije maligni, ali da će morati ići na kontrole svaka tri mjeseca.

Harry Redknap (70) je tokom bogate trenerske karijere predvodio brojne klubove u Engleskoj poput Tottenhama, QPR-a, Portsmoutha, Southamptona, West Hama i Bournemoutha, a 2016. godine je kratko bio selektor Jordana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi