Hartu laknulo nakon poziva iz policije

Pronašli ukradeni Range Rover

Hartu laknulo nakon poziva iz policije

E. Škorić

Golmanu West Hama ukrali su skupocjeni automobil, no njemu je bilo važnije ono što se nalazilo unutra.

Engleskom golmanu nestao je automobil marke Range Rover u subotu 12. avgusta u ranim satima u blizini njegove kuće u Cheshireu. Prijavio je nestanak policiji, a ubrzo su stigle lijepe vijesti.

Automobil je pronađen i bivši čuvar mreže Manchester Cityja je mogao odahnuti, ali važnije mu je bilo da je spašeno ono što se nalazilo u unutaršnjosti vozila.

"Bio je oduševljen kada je policija pronašla vozilo, a još sretniji kada su mu saopštili da iz automobila ništa nije nestalo, pa ni brojni CD-ovi rap muzike, a Joe stvarno obožava tu vrstu muzike", kazao je njegov prijatelj.

Hart je u maju letio u Frankfurt kako bi se družio s nekim poznatim reperima, a svojevremeno se 2015. godine u SAD-u uslikao s reperom 50 Cent.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi