Heineken i SportSport.ba ponovo nagrađuju

Tačnim odgovorom do lopte

Heineken i SportSport.ba ponovo nagrađuju

E. Škorić

SportSport.ba i Heineken nastavljaju nagrađivati svoje vjerne posjetitelje. Nakon što je Dženan Sadiković osvojio ruksak, kojeg je danas podigao u prostorijama našeg portala, nova nagrada je lopta.

Heinekenovu loptu mogu osvojiti svi oni koji uspješno odgovore na pitanje: Lyon je na svom Gerlandu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka ugostio madridski Real. Kojim rezultatom je ta utakmica završena?

Odgovore šaljite na zid naše Facebook grupe.

Ime sretnog dobitnika biće objavljeno u petak, a nagrada će se preuzeti u u redakciji SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17 sprat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti